OVER ONS

Fitec is gespecialiseerd in het veilig en duurzaam recyclen en afvoeren van afgeschreven en overtollige IT apparatuur van bedrijven, en het gecertificeerd verwijderen of vernietigen van vertrouwelijke gegevens.

Dit doen wij door middel van het IT Asset Disposition (ITAD) proces met als doel een zo hoog mogelijke restwaarde van IT apparatuur te realiseren voor onze klanten. 

IT Asset Disposition proces

De verwerking en recycling van IT apparatuur voeren wij uit door middel van een gecertificeerd IT Asset Disposition (ITAD) proces.

Hierdoor kunnen wij het volledige proces van IT recycling aanbieden. Wij verwerken de apparatuur, verwijderen alle data, herstellen alle apparatuur en verkopen de apparatuur vervolgens tegen een zo hoog mogelijke restwaarde voor jouw bedrijf.

Veiligheid & Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk dat de data van bedrijven veilig wordt verwerkt en dat onze processen zo min mogelijk negatieve impact hebben op mens en milieu.

Daarom worden al onze werkzaamheden uitgevoerd op basis van de certificeringen ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 en Weeelabex, zodat wij een veilige dataverwerking kunnen garanderen en de impact op mens en milieu continu kan worden bewaakt.

Wereldwijd Partnernetwerk

Een belangrijk onderdeel van ons IT Recycling proces is het realiseren van een zo hoog mogelijke restwaarde van de apparatuur van bedrijven.

Wij kunnen binnen een zeer korte termijn grote partijen gerecyclede, overstock en nieuwe IT apparatuur verkopen voor bedrijven, doordat wij deze kunnen aanbieden in ons wereldwijde netwerk aan partners. Op deze manier sluiten wij de gehele cirkel van recycling.

Neem contact op
Wil je meer weten over ons en onze bedrijfsprocessen of wil je meer informatie over de mogelijkheden van onze processen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op, we komen graag met je in gesprek!